e-jocurinoi.com este un site nou, creat in urma cu o saptamana special pentru jocuri noi, dupa cum reiese acest lucru chiar din numele domeniului. De ce am ales ca nume de domeniu e-jocurinoi.com ? Raspunsul este unul simplu: pentru ca celelalte variante mai simple si mai bune erau deja ocupate J

e-jocurinoi.com pune la dispozitia utilizatorilor de internet  o serie de jocuri noi, ce se pot juca direct de pe pagina de internet, neputand fi copiate pe calculatorul personal. Aceste jocuri sunt stocate pe un server de hosting si pot fi jucate doar de pe site. Toate jocurile sunt impartite pe mai multe categorii, pentru a putea fi mai usor selectate de utilizatori. Printre cele mai populare categorii de jocuri de pe site, am putea enumera: jocuri cu masini, jocuri barbie, jocuri fotbal, jocuri de gatit, insa cu siguranta merita incercate si celelalte categorii.

Jocurile de pe e-jocurinoi.com pot fi jucate foarte simplu de oricine, neavand o limita de varsta. Utilizatorul nu trebuie sa se inregistreze pe site, pentru a se putea juca , totul este gratis ! Ca orice alt site, e-jocurinoi.com contine si reclame publicitare, acestea fiind marcate cu eticheta Linkuri sponsorizate, pentru a nu fi confundate cu articole din site. Toate jocurile de pe e-jocurinoi.com au o mica descriere, pentru ca utilizatorul sa-si faca o idee despre joc.

Personal recomand e-jocurinoi.com tuturor celor care vor sa joace jocuri noi de tip flash.

Articol de pe http://florinelu.wordpress.com/2010/10/02/e-jocurinoi-com/